Akkuja ja lisävarusteita yli 200.000 erilaiseen laitteeseen!

  • Ilmainen toimitus yli 60,00 € tilauksille
  • No 1. akkujen ja adapterien spesialisti jo 18 vuoden ajan.
  • yli 1.000.000 asiakasta

Kysymyksiä? Ota yhteyttä: info@BatteryUpgrade.com

Muistikortit

Etsitkö muistikorttia, joka tallentaa kaikki valokuvasi, videosi ja muut tiedostosi? Tai ehkä tarvitset vain varamuistikortin digitaalikameraasi, tablettiin tai älypuhelimeesi? Riittävä tallennustila on tärkeä asia varmuuskopioita tehtäessä, mutta myös silloin, kun haluat vain ottaa tiedostot mukaasi, minne ikinä menetkin. Tarjoamme laajan valikoiman muistikortteja, kuten MicroSD-, CompactFlash-, SD- ja USB-muistitikkuja. Valittavanasi on myös useita eri tallennuskapasiteetin omaavia vaihtoehtoja. Tarkista, mitkä muistikortit tai muistitikut sopivat laitteeseesi ja valitse lisämuisti, joka parhaiten vastaa käyttötarpeitasi.

Selaa kaikkia tuotemerkkejä alapuolelta

Etkö löydä etsimääsi? Kokeile hakua

Valitse helposti laite tai kategoria

Arvostelut

Heikki Tammisalo ):
(5/5)
Tuote:
Secure Digital (SDHC) Class 4 8 GB Muisti / tallennus
Yleinen:
Ei mitään valittamista! Alkuperäisakuissa on useita referenssejä ja huoltoa varten omat tarransa. Meinaa tulla uskon puute mikä ID tms. on määräävä.
Tuotteesta:
Sopi paikalleen ja on tosiaan tehoakkusatsi.
Lue muiden asiakkaiden arvosteluja
  • Ilmainen toimitus yli 60,00 € tilauksille
  • No 1. akkujen ja adapterien spesialisti jo 18 vuoden ajan.
  • yli 1.000.000 asiakasta

Kysymyksiä? Ota yhteyttä: info@BatteryUpgrade.com

Käytämme evästeitä sisällön ja mainosten mukauttamiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tarjoamiseen ja tietoliikenteen analysointiin. Jaamme myös tietoja sivustomme käytöstäsi sosiaalisen median, mainonta- ja analytiikkakumppaneidemme kanssa, jotka voivat yhdistää sen muiden tietojen kanssa, jotka olet antanut heille tai jotka he ovat keränneet sen perusteella, miten olet käyttänyt itse heidän omia palveluitaan. Hyväksyt evästeidemme käytön, jos jatkat verkkosivustomme käyttöä. Lue lisää.